Wednesday, April 1, 2015

Apple Watch estimeaza 1 MILION de unitati vândute in weekend-ul de dupa lansare

Apple ar putea vinde un milion de ceasuri Apple Watch în primul week-end de la lansarea comercială, din 10 aprilie, numărul dispozitivelor urmând să urce la 2,3 milioane la finele celui de-al doilea trimestru, potrivit estimărilor firmei de consultanţă Piper Jaffray, informează MarketWatch, potrivit Mediafax.
Apple Watch, care a fost prezentat oficial luna trecută la preţuri de pornire cuprinse între 349 dolari pentru versiunea de bază şi 10.000 dolari pentru versiunea de vârf, este primul dispozitiv nou lansat de companie din 2011.
 
Noul produs, alături de iPhone-urile cu ecrane mai mari, au contribuit la optimismul investitorilor legat de dezvoltarea Apple, iar acţiunile companiei au urcat la niveluri-record în ultimele luni.
Potrivit estimărilor analiştilor intervievaţi de Bloomberg, vânzările de aparate Apple Watch ar putea ajunge în actualul an fiscal la aproape 14 milioane de unitati.
Piaţa globală a smartwatch-urilor ar putea creşte la 28,1 milioane de unităţi în 2015, de la 4,6 milioane unităţi anul trecut, Apple urmând să captureze 55% din piaţă, anticipează Strategy Analytics.

No comments :

Post a Comment