Saturday, February 28, 2015

Apple da cea mai tare lovitura din 2015! E vorba de peste 12 miliarde de dolari

apple-gold-watch 
Apple are in plan sa produca mai putine Apple Watch decat se estimeaza ca vor fi vandute! Ca metoda de acoperire atunci cand se fac previziunile pentru vanzarile unui nou device, intrebatul oamenilor daca il vor cumpara in ciuda faptului ca nu stiu toate detaliile legate de pret este o optiune riscanta. Chiar si asa, aceasta a fost metoda folosita de catre Business Insider, cei care sustin in urma unui sondaj facut de Credit Suisse la detinatorii de iPhone, pana la 35 de milioane de oameni doresc sa cumpere Apple Watch in primul an de vanzare.

Vezi oferta de pret pentru Ceasuri Apple aici!

Sondajul arata ca 18% dintre cei care au cumparat un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus spun ca "cu siguranta" vor cumpara Apple Watch. Daca informatiile celor de la Credit Suisse ca Apple va produce numai 20 de milioane de unitati de apple Watch anul acesta sunt adevarate, inseamna ca multi oameni vor fi dezamagiti.La lansarea din 2014, Apple a anuntat ca pretul de start va fi de 349 de dolari, dar cum vor exista mai multe modele disponibile, mai multe detalii despre cele scumpe nu au fost anuntate pana acum. Ceea ce inseamna ca Apple va obtine peste 12 miliarde de dolari din vanzarile de Apple Watch daca vor fi cumparate 35 de milioane de unitati!

Mai multe detalii despre aplicatia oficial Apple Watch ce functioneaza cu iPhone-ul au aparut la lansarea versiunii beta a iOS 8.2 pentru iPhone si iPad ceea ce include suport pentru noul device. 9 to Mac a scris ca aplicatia va manageria aplicatiile pe smartwatch, precum si cum sunt prezentate notificarile si alertele. Aplicatia va controla daca detinatorul ceasului inteligent va folosi o transcriptie voce in text sau va trimite clipuri audio. Conform dezvaluirilor, functiile de fitness ale ceasului includ informarea proprietarului ceasului daca acesta a stat jos pentru primele 50 de minute ale unei ore si notificari cand au indeplinit obiectivele zilnice.

No comments :

Post a Comment